2021-06-29 10:23:44• hírek • Bede Emőke

Közzétették az országos képességfelmérők eredményeit

Kedd délelőtt az evaluare.edu.ro oldalon közzétették a 2021-es képességfelmérők eredményeit. Ahogyan azt már korábban megszokhattuk, a jegyeket ez alkalommal is a diákok anonimitását megőrizve, csupán azonosító kódokkal publikálták.

Az óvásokat június 29-én 16 és 19 óra között, illetve június 30-án 8 és 12 óra között fogadják, ezeket elektronikus úton is be lehet nyújtani. Végleges eredmények július 4-én várhatók. Azok a nyolcadik osztályt végzett tanulók, akik elkülönítés, karantén vagy más, orvosi igazolással alátámasztott okból nem tudnak megjelenni a vizsgán, levizsgázhatnak július 5. és 12. között. A speciális vizsgára június 28. és július 2. között lehet beiratkozni.


Szatmár megyében a legmagasabb jegyet a szatmári Grigore Moisil Általános Iskola diákja szerezte, aki román nyelv és irodalomból 9,70-et, matematikából pedig 9,85-öt írt, így az átlagosztályzata 9,85 lett, de a top 10-es mezőny is csak egy hajszállal maradt el tőle, mindenkinek 9,75 felett van az átlaga. A Szatmár megyei eredmények megtekintéséért kattintson ide.


Cikkünk frissül...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: